Ajankohtaista

07.01.2016

TTVK ry hakee viestintäharjoittelijaa

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka valvoo jäseniensä oikeuksia, tiedottaa tekijänoikeuteen ja piratismiin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä järjestää tekijänoikeudellista koulutusta ympäri Suomea.

Haemme osa-aikaista viestintäharjoittelijaa 8.2.2016 – 3.6.2016 väliseksi ajaksi avustamaan järjestön viestinnässä sekä valistus- ja koulutusprojekteissa. Harjoittelija työskentelee tiiviisti TTVK:n projektipäällikön kanssa ja pääsee lähietäisyydeltä tutustumaan tekijänoikeusalan viestinnällisiin haasteisiin. Työssä saa myös kokonaisvaltaisen käsityksen tekijänoikeusjärjestöjen sekä luovien alojen toiminnasta.

Työhön kuuluvat muun muassa:

-          viestintä- ja markkinointitehtävissä avustaminen
-          osallistuminen kouluvierailuiden, tapahtumien ja kampanjoiden järjestämiseen
-          sisällöntuotanto verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
-          yleiset toimistotehtävät

Haemme ahkeraa, oma-aloitteista ja idearikasta työntekijää, jolla on vahva suomen kielen kirjoitustaito sekä kykyä koordinoida useampaa asiaa samanaikaisesti. Eduksi katsomme yleisen kiinnostuksen tekijänoikeuksia ja luovia aloja kohtaan sekä kokemuksen verkkosivujen toimittamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Työ on tarkoitettu ensisijaisesti viestinnän korkeakouluopiskelijalle tai alalta vastavalmistuneelle.

Työtä on neljänä päivänä viikossa.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset pe 22.1.2016 mennessä:
Projektipäällikkö Juha Rislakki, juha.rislakki(at)antipiracy.fi, puh. 09 6803 4047

Palkkaus: 1280 € / kk (32 tuntia / 4 päivää viikossa)

www.antipiracy.fi
www.tekijanoikeus.fi